Vuokrauksen ehdot

Kyläyhdistyksen hallitus on elokuussa 2015 hyväksynyt uudet Lainerannan vuokrauksen ehdot. Teemme vuokrauksesta aina kirjallisen sopimuksen.

Vuokrauksen ehdot ovat:

 1. Vuokraajan on oltava yli 18-vuotias.
 2. Vuokraaja vastaa, että talo, piha ja irtaimisto jäävät samaan kuntoon kuin ne olivat ennen tilaisuutta. Mahdolliset huomautukset tiloista, irtaimistosta tai laitteista on tehtävä ennen tilaisuutta kyläyhdistyksen edustajalle.
 3. Lainerannan uimaranta ja venepaikat ovat aina yleisessä käytössä, vaikka Lainerannassa olisikin yksityistilaisuus.
 4. Vuokrausaika alkaa vuokrauspäivänä aikaisintaan kello 9 ja päättyy viimeistään kello 3 yöllä.
 5. Lemmikkien tuomisesta Lainerantaan on sovittava erikseen.
 6. Kello 22 jälkeen alkaa hiljaisuus. Musiikkia voi soittaa sen jälkeen vain sisällä. Jos tilaisuudessa soitetaan kovaäänistä musiikkia ennen kello 22, pyydämme ilmoittamaan siitä etukäteen kirjallisesti lähinaapureille.
 7. Lainerannassa ei voi yöpyä sisällä eikä matkailuautoissa tai –vaunuissa pihalla.
 8. Tilaisuuden päätyttyä tilat siistitään, kalusteet siirretään alkuperäiseen järjestykseen ja astiat tiskataan. Kesäkalusteet siirretään varastoon. Roska-astiat tyhjennetään pihan roska-astiaan. Vuokraaja huolehtii, että valot sammutetaan, omat tavarat viedään pois ja tilat lukitaan.
 9. Kyläyhdistys huolehtii varsinaisesta siivouksesta, joka sisältyy hintaan. Erityissiivouksesta perimme vähintään 20 euron maksun.
 10. Koristeita tai esineitä ei saa kiinnittää seiniin, kattoon tai lattiaan ilman erillistä lupaa.
 11. Tupakointi sisällä on kiellettyä. Tupakoida voi tupakointipaikalla.
 12. Likaisista, rikkoontuneista tai kadonneista astioista tai muusta irtaimistosta, kalusteista tai laitteista vuokraaja vastaa vahingosta syntyneiden todellisten kustannusten mukaisesti.
 13. Varausmaksu on 50 euroa tai sopimuksen mukaan. Varaus on peruttava viimeistään 7 päivää ennen vuokrausta. Jos varaus perutaan myöhemmin, kyläyhdistys veloittaa peruutusmaksuna 50 euroa.
 14. Varausmaksu ja vuokra maksetaan sopimuksen mukaan kyläyhdistyksen tilille FI65 5152 0920 0126 50 erillisen laskun mukaisesti tai käteisellä. Maksuaika on 14 päivää.

Lisätietoja antaa Jaana Joutsen, puh. 040 718 3799.