Kyläyhdistyksen nimi on nyt Kyläyhdistys Laineranta ry

16.8.2023


Kevätkokous päätti, että kyläyhdistyksen nimi muutetaan Kyläyhdistys Lainerannaksi. Patentti- ja rekisterihallitus on tänään hyväksynyt muutoksen.

Kyläyhdistyksemme nimi on nyt virallisesti Kyläyhdistys Laineranta ry. Patentti- ja rekisterihallitus on hyväksynyt muutoksen ja uudet säännöt tänään.

Nimenmuutoksen lisäksi yhdistyksen sääntöihin lisättiin mahdollisuus osallistua etänä kokouksiin. 

Kyläyhdistys Laineranta on luontevampi nimi kuin pitkä Tieksmäki-Metola kyläyhdistys. Kun kyläyhdistys perustettiin 2002, nimeä ei pitkään harkittu ja nimeksi tuli kahden kylä nimet - mutta kylän alueeksi mielletyn Hongiston kylän nimi jäi uupumaan! 

Kyläyhdistyksen toiminta keskittyy Lainerantaan, jossa on kylätalona palveleva tupa- ja saunarakennus. Kotisivujen osoite on www.laineranta.fi ja Facebookissa kyläyhdistyksen löytää myös nimeltä Laineranta. Mitään muuta ei siis tarvitse muuttaa!

Kolme kylää Hongisto, Metola ja Tieksmäki ovat entisen Tieksmäen koulupiirin kyliä. Nykyään kyläyhdistyksen toimintaan osallistuu väkeä muualtakin kuin omista kylistä: on kesäasukkaita, toijalaisia ja salolaisia. Kylien rajoilla ei taida olla enää samaa merkitystä kuin ennen. Laineranta ja kyläyhdistyksen toiminta on avointa kaikille kiinnostuneille! Tervetuloa mukaan!