Vuosi koronaa - kyläkirje kevät 2021

4.4.2021


Toinen koronavuosi menossa. Kyläyhdistyksen toiminta on alkuvuodesta hiljentynyt samalla tavalla kuin vuosi sitten.

Kesällä ja syksyllä elämä oli hieman normaalimpaa. Lämmitimme Lainerannassa kesäsaunaa ja syksyllä talvisaunaa. Isoja tilaisuuksia ei tietenkään järjestetty. Hiljaista on ollut.

Mutta ei aivan täysin. Koronavuoden aikana olemme maalanneet rakennuksia, ostaneet uuden isomman jääkaapin ja kaataneet keskeltä pihaa ison haapapuun.

Meillä hallituksessa on ollut vahva usko, että jotain päivänä pääsemme taas tekemään sitä, mitä kyläyhdistyksen säännöissä lukee:

Yhdistyksen tarkoituksena on koota alueellaan asuvat vakinaiset asukkaat sekä kesäasukkaat yhteistoimintaan kyläyhteisön hyväksi, edistää heidän hyvinvointiaan ja viihtyvyyttään, vaalia kylän kulttuuriperintöä ja edistää kyläkulttuurin kehittymistä sekä edistää maaseudun ja kaupungin vuorovaikutusta.

Tuon toteuttamisessa meidän kaikkien panos on tärkeä. Kun voimme jälleen tavata toisiamme ilman pelkoa sairastumisesta, oletko sinä mukana?

Hallitus

Tue kyläyhdistystä maksamalla jäsenmaksu

Kyläyhdistys tarvitsee jäseniään nyt enemmän kuin koskaan. Tue yhdistystä maksamalla jäsenmaksu, joka on edelleen vain 10 euroa.

Tässä tiedot vuoden 2021 jäsenmaksuun. Maksa samalla myös venepaikka. Käytä viitenumeroa, se säästää yhdistyksen pankkikuluja! Kiitos!

Tili IBAN: Fi65 5152 0920 0126 50

BIC: OKOYFIHH

Saaja: Tieksmäki-Metola kyläyhdistys ry

Summa: 10 euroa jäsen/venepaikka 10 euroa

Viite: 20239

Eräpäivä: 30.4.2021