Kevään tapahtumat

25.3.2019


Kotisivujen päivitys on ollut retuperällä. Nyt asia korjataan ja kerrotaan kerralla loppukevään ohjelmasta Lainerannassa.

Kevätkokous sunnuntaina 7.4. kello 16

Paljon on jo tapahtunut - kuten voit lukea liitteenä olevasta kyläkirjeestä - ja seuraavaksi vuorossa on kyläyhdistyksen kevätkokous.

Aloitamme kahvilla kello 16. Esityslistalla on viime vuoden tilinpäätös ja toimintakertomus. Toivottavasti saamme kokoukseen vieraankin. Tervetuloa!

Nyyttärit kauden päätteeksi lauantaina 27.4.

Talviuinti jatkaa huhtikuun loppuun saakka. Kauden päätöstä juhlistetaan nyyttäreillä. Tarjolla on yllätysruokaa ja kahvia ja munkkeja. Sauna on lämmin niin kauan kuin joku heittää puita pesään. Olkoon nämä vaikkapa vapun etkot!

Jos sinulla on intoa tuoda jotain tarjottavaa nyyttäreihin, ota yhteyttä Jaanaan, puh. 040 718 3799. Ruokailu on noin kello 18. 

Uutta: kakkubrunssi sunnuntaina 5.5.

Päätimme kokeilla jotain uutta. Sunnuntaina 5.5. tarjoamme äitienpäivän etkoina kakkubrunssin. Tarjolla on jotain suolaista ja kakkuja kahvin kera. Kakkubrunssi on kevään päätteeksi maksuton, mutta olisi mukavaa jos ilmoittaudut Jaanalle, puh. 040 718 3799. 

Tämän jälkeen vuorossa onkin saunan siivousta ennen kesäsaunaa.

Jos ilmat suosivat, teemme keväällä retken Nairassuolle, kylän pehkusuolle. Seuraa ilmoittelua Facebookissa ja kotisivuilla!

Ja tässä vielä kevään kyläkirje.

 

 

Liitteet