Kesäsauna lämpiää ensimmäisen kerran 29.6.

10.6.2018

Se perinteinen menu: makkaraa ja lettuja.
Se perinteinen menu: makkaraa ja lettuja.
Kesäkukat hehkuvat tänä vuonna punaisina.
Kesäkukat hehkuvat tänä vuonna punaisina.
Lahjoituksena saatu trampoliin ja kyltissä ohjeita vammojen välttämiseen.
Lahjoituksena saatu trampoliin ja kyltissä ohjeita vammojen välttämiseen.

Kesäsauna lämpiää ensimmäisen kerran perjantaina viikko juhannuksen jälkeen. Sauna lämpiää perjantaisin aina 10.8. asti. Kesän ohjelmassa on saunomista, kyläiltoja ja kaksi luonteretkeä. Tervetuloa mukaan!

Kesän avaus lauantaina 9.6.

Avasimme kesän lauantaina 9.6. osana Avoimet Kylät -tapahtumaa. Salon seudulla 15 kylää osallistui tapahtumaan erilaisilla ohjelmilla. Meillä se tarkoitti saunaa ja uimista. Grillikatoksessa paistoimme lettuja ja makkaraa. Saunojia oli kymmenkunta ja muuta paikalle piipahtanutta väkeä parikymmentä.

Kesän ohjelma kyläkirjeessä

Kesän kyläkirjettä on jo jaettu kylillä ja sähköposteissa. Postitus kirjeitse on viel tulossa ennen juhannusta. Seuraava tapahtuma onkin juhannusjuhla.

Kesäsauna aloittaa perjantaina 29.6. ja jatkaa aina kesän päätökseen 10.8., jolloin on kylän saunailta. Miehet viettävät saunailtaa lauantaina 30.6. ja naiset puolestaan lauantaina 18.8.

Tänä kesänä lähdemme tutkimaan lähiluontoa. Perjantaina 20.7. kävelemme Tanelinmäelle ja lauantaina 25.8. pääsemme tutustumaan Pitkäniemen torpan suojelumetsään aivan naapurissa. Kannattaa tulla mukaan! Lähelläkin voi olla kiinnostavia kohteita, joista moni meistä ei tiedäkään.

Uutta rannassa on trampoliini, jonka saimme lahjoituksena. Trampan vieressä on kyltti, jossa on ohjeita hyppimiseen. Toivomme, että ne luetaan ja että niitä noudatetaan! Hyppiminen on jokaisen omalla vastuulla. 

Kyläyhdistys perustettiin vuonna 2002, jotta kaikki kyläläiset pääsisivät uimaan ja saunomaan Naarjärvelle. Järvi ja luonto ovat kyliemme parhaat puolet, ja Lainerannassa pääsemme niistä kaikki nauttimaan.

Nähdään rannassa!

Liitteet