Vanhaa ja uutta kyläyhdistyksen hallituksessa

27.11.2017


Syyskokous pidettiin sunnuntaina 26.11. sateisessa säässä. Osallistujia oli 14. Vieraanamme oli Lehtiläntieltä Hongistosta Tanja Salow. Kokous hyväksyi ensi vuoden toimintasuunnitelman ja talousarvion. Jaana Joutsen jatkaa puheenjohtajana.

Uusi hallituksen jäsen
 

Kyläyhdistyksen hallituksessa on puheenjohtaja ja viisi jäsentä. Jaana Joutsen valittiin jatkamaan puheenjohtajana seuraavat kaksi vuotta. Hallitukseen valittiin uutena jäsenenä Olli Turunen Metolasta. Muina hallituksen jäseninä jatkavat Maritta Korpela, Timo Nurmela, Minna Pohjola ja Risto Salmi.

Retkelle luontoon
 

Syyskokous hyväksyi ensi vuoden toimintasuunnitelman. Vuonna 2018 jatketaan vanhaa toimintaa ja kokeillaa uutta toimintaa. Saunatoiminta jatkaa talvi- ja kesäuintia kuten tänäkin vuonna. Kyläiltoja järjestetään vuoden mittaan naisille, miehille ja kaikille kyläläisille. Uutta on lähiretket, joilla tutustumme vaikkapa kiinnostaviin luontokohteisiin.

Jonkin verran hengähdämme parin vuoden rantahankerupeaman jälkeen ja keräämme varoja ja voimia seuraavia investointeja tai korjauksia varten. Tupa kaivannee maalia muutaman vuoden kuluttua, ja ainakin saunan kiukaan uusimiseen pitää varautua. Jäsenmaksu on edelleen 10 euroa.

Tanja Salow Hongistosta kertoi hevosistaan ja muista kotieläimistään. Kiitos Tanjalle vierailusta - tästä on helppo jatkaa tutustumista puolin ja toisin.

Seuraaaksi Lainerannassa on jo vuorossa joulujuhla. Jouluun on tänään 27 päivää ja joulujuhlaan 13 päivää. Muistakaa ilmoittautu tekstarilla Jaanalle - lautasia on rajoitetusti. 

Tarjolla on jälleen kerran talkoilla tehty ateria. Muuna ohjelmana tietysti pelaamme joulubingon, johon olet tervetullut tuomaan pieniä palkintoja!