Talviuinnin kausi alkaa 30.9.

28.9.2017

Pönttö päivän mestarina toiminut Voitto Hassi pinoaa valmiita pönttöjä, joita syntyi päivän aikana 48 kappaletta.
Pönttö päivän mestarina toiminut Voitto Hassi pinoaa valmiita pönttöjä, joita syntyi päivän aikana 48 kappaletta.

Lainerannan talviuinnin kausi alkaa jo syyskuun puolella lauantaina 30.9. Sauna lämpiää tuttuun tapaan iltapäivisin kello 15 - 18. Saunamaksu on nyt viisi euroa ja kausikortti 80 euroa.

Muutama sana kesän lopusta

Kirjataan ylös kesän lopun tapahtumat Lainerannassa ennen kuin siirrytään syksyn ohjelmaan.

Kylän saunailtaa vietettiin perjantaina 4.8. Ryhdyimme sirkustelemaan: sirkusohjaaja Tarja Pirttikankaan ohjasi erilaisten välineiden käytössä. Siinä sivussa uitiin ja saunottiin. Grillikatoksessa paistoimme makkaraa ja lettuja.

Naisten kyläillassa perjantaina 11.8. teemana oli sushi. Opettelimme yhdessä sushien valmistamista.

Miesten kyläillassa perjantaina 18.8. saunottiin ja syötiin.

Lauantaina 9.9. haastoimme itsemme linnunpönttöjen rakentamisessa. Tavoitteena oli sata pönttöä, valmiiksi tuli 48 kappaletta erilaisia eri tekijöiden pönttöjä. Urakkaa täytynee jatkaa keväällä. Ja taas grillattiin makkaraa ja paistettiin lettuja.

Lauantaina 30.9. alkaa talviuinnin kausi

Tänä syksynä aloitamme talviuinnin jo syyskuun viimeisenä päivänä. Kaudessa on ainakin 28 uintikertaa aina huhtikuun loppuun asti. Sauna lämpiää lauantaisin tuttuun tapaan kello 15 - 18. Poikkeuksina ovat vain pyhäinpäivä 4.11. ja joulun aatonaatto 23.12. jolloin saunaa ei lämmitetä.

Saunamaksut ovat nyt viisi euroa aikuisilta ja 2,50 euroa lapsilta. Kausikortin hinta on noussut vastaavasti 80 euroon. Vuosikausia olemme pitäneet hintoja samoina, mutta nyt, kun olemme uudistaneet rantaa ja saaneet uuden laiturin, päätimme nostaa saunamaksut samalle tasolle kuin muissakin Salon seudun avantouintipaikoissa.

Tuvassa on myynnissä virvokkeita, kahvia ja kahvileipää.

Kauden avauksessa on lisäksi erikoistarjous: tule saunaan, valitse ja vie linnunpönttö mukaasi! Muutama pönttö pistetään Lainerannan puihin, mutta mielellään luovutamme pönttöjä hyviin kotipuihin saunojille.

Tervetuloa saunomaan ja uimaan!

Mitä muuta Lainerannassa syksyllä?

Tapahtumat on päivitetty kalenteriin. Talvisaunan lisäksi pidämme aurauskeppitalkoot, järjestämme syyskokouksen ja kutsumme kyläläiset joulujuhlaan.

Kyläkirjettä jaellaan lähipäivinä kylissä. Tapahtumat on listattu kyläkirjeen kääntöpuolelle.

 

Liitteet