Vielä on kesätapahtumia jäljellä!

25.7.2017

Risto Salmi veti naulanlyöntikisan.
Risto Salmi veti naulanlyöntikisan.
Kokko paloi eikä karannut.
Kokko paloi eikä karannut.
Tulossa 4.8. sirkussaunailta.
Tulossa 4.8. sirkussaunailta.

Alkukesä on laukannut sellaista vauhtia, että kotisivun päivittäjä ei ole pysynyt perässä. Juhannus tuli ja meni, ja kesäsaunakin on lämminnyt monta kertaa. Vielä on kesätapahtumia jäljellä: kylän saunailta sekä naisten ja miesten kyläillat ovat elokuuussa.

Juhannus oli tämän kesän päätapahtuma. Saimme kohtuullisen kauniina aattona Lainerantaan arviolta parisen sataa vierasta. Ohjelmassa oli naulanlyöntikisaa, puhvettia ja tietysti juhannuskokko. Kuvagalleriassa on kuvia juhannusjuhlasta, mutta eipä siitä sen enempää.

Juhannuksen jälkeen kesäsauna on lämminnyt perjantaisin kello 17 - 20. Ilma ei ole ollut helteistä, mutta Naarjärven vesi on kuitenkin ollut hyvinkin uimakelpoista.

Elokuussa on tulossa vielä kolme kyläiltaa kesäsaunan jatkoksi perjantaisin.

4.8. perjantaina on kesän päätössauna, joka on samalla kyläilta. Ohjelmassa on jotain tavanomaisesta poikkevaa: sirkustelua. Kello 17 alkaen sirkusohjaaja Tarja Pirttikangas opastaa sirkustemppujen ja erilaisten välineiden kokeiluun. Temput ja leikit sopivat kaiken ikäisille. Tulkaa rohkeasti mukaan kokeilemaan vaikkapa jongleerausta kolmella pallolla! Iltapalaksi tarjoamme makkaraa ja lettuja. Sauna lämpiää ainakin kello 20 asti. Muistakaa ilmoittautua viimeistään keskiviikkona 2.8. Jaanalle tekstarilla, 040 718 3799. Kyläilta on tarkoitettu kaikille kiinnostuneille.

11.8. perjantaina naiset viettävät kyläiltaa kello 18 alkaen. Ensin perehdymme ja kokeilemme sushien valmistamista. Halukkaat pääsevät saunaan ja uimaan. Vaikka et pitäisikään sushista, tule mukaan - eiköhän jotain muutakin tarjottavaa ole. Ilmoittautuminen Jaanalle viimeistään keskiviikkonana 9.8.

Ja kolmas elokuun perjantai on miesten vuoro saunoa. 19.8. kello 18 alkaen sauna on kuumana. Illan ohjelmassa on ainakin ruokailua. Ilmoittaudu tähänkin iltaan Jaanalle viimeistään keskiviikkona 16.8.

Näin on Lainerannan kesä päättymässä elokuun kyläiltoihin. Syyskuussa on tulossa linnunpönttätalkoita, joissa saattaa olla sen verran työnteon meininkiä, että saunakin taas lämpiää.