Kevätkokous hyväksyi tilinpäätöksen

18.3.2014

Henrik Hausen puhui kevätkokouksessa.
Henrik Hausen puhui kevätkokouksessa.

Henrik Hausen kertoi Kylien Salo -hankkeesta kevätkokouksessa 16.3.

Kevätkokous, mutta sää tuntui takatalvelta. 14 osallistujaa käsitteli kokouksessa viime vuoden tilinpäätöksen ja hyväksyi toimintakertomuksen.

Kokouksen aluksi kyläasiamies Henrik Hausen kertoi hankkeesta, kylätoiminnan historiasta, kylätaloista ja muiden kylien toiminnasta Salon seudulla. Henrikin tavoitteena on tukea salolaisia kyliä tekemään mm. kyläsuunnitelmia. Henrikin mukaan meidän on pohdittava, miten voimme vahvistaa kylien ääntä Salon seudun kehittämisessä. Henrik kehotti myös yhteistyöhön muiden kylien kanssa ja avoimeen toimintaan.

Viime vuoden tilinpäätöksen luvuista muutama: tilikauden ylijäämä oli 123,42 euroa. Tuottoja kyläyhdistys sai sauna- ja avantomaksuista, tilavuokrista, tapahtumista ja myyjäisistä yhteensä 10 805,84 euroa. Salon kaupungilta saimme viime vuonna avustusta 1000 euroa. Suurimmat kuluerät olivat tapahtumien kulut, siivous ja sähkö.

Toimintakertomus käsitteli yksityiskohtaisesti viime vuoden toimintaa ja tapahtumia. Hallitus kiitti toimintakertomuksen lopussa kaikkia kyläläisiä arvokkaasta talkootyöstä ja osallistumisesta vilkkaaseen toimintaamme!

Voit lukea toimintakertomuksen täältä.