Menneitä ja tulevia tapahtumia

5.3.2014

Ystävänpäivän miesten saunailta alkoi kahvilla
Ystävänpäivän miesten saunailta alkoi kahvilla

Ystävänpäivänä miehet saunoivat ja Kalevalan päivän kyläillassa aiheena oli kyläkulttuuri. Pilkkikisat ovatkin jo tulevana lauantaina!

Miesten saunaillassa 14.2. oli 18 osallistujaa. Vieraaksi saimme Kaukurilta Pertti Vallitun, joka pohdiskeli miesten kanssa ystävyyttä - olihan ystävänpäivä! Miehet saunoivat, ruokailivat ja kirjoittivat ystävänpäiväkortit kotiin vietäväksi. Kyläyhdistys lahjoitti vielä kukkasen mukaan.

Kyläkulttuuri-illassa vieraanamme oli ohjaaja Sarika Lipasti. Hän kertoi ohjaamistaan kolmesta Muurlan muisteludraamasta. Näimme kuvia esityksistä ja kyselimme ja vaihdoimme kokemuksia. Katsoimme ensimmäisen kerran oman kuvaelmamme, viime kesän Elotulien esityksen Näin meil enne - Tarinoita teist ja mäist. Kun itse esiintyy, ei näe koko esitystä samalla tavalla kuin katsojat. Video todisti, että kyllä me osasimme jotain kylien tarinoista kertoa ja että yleisökin nauroi ja taputti! Osallistujia oli 16.

Nämä menneistä. Tulevista tapahtumista muutama päivitys. Pilkkikisat ovatkin jo nyt tulevana lauantaina 8.3. kello 9 alkaen. Pilkkijät pohtivat, että jos odotamme vielä muutamat viikot, jäätä ei enää ole. Naarjärvellä pitäisi olla vielä turvallinen jää lukuunottamatta avantopumppujen heikentämiä alueita. Palkintojenjako on kello 14 jälkeen. Grillikatoksesta saa kahvia ja makkaraa.

Tapahtumakalenteriin olemme päivittäneet muut kevään tapahtumat: 16.3. kevätkokous ja 11.4. naisten saunailta, jossa hoidamme kädet kuntoon.  Vilkaise kalenteria!