Kevään kyläkirje

26.1.2014


Miesten kyläilta, kevätkokous ja pilkkikisat. Siinä muutamia kevään tapahtumia Lainerannassa. Jaamme kyläkirjettä parhaillaan.

Kevään kyläkirje kertoo, mitä Lainerannassa ja kyläyhdistyksessä tapahtuu kevään aikana. Tapahtumat päivitetaan ja tarkennetaan tapahtumakalenteriin.

Ensimmäisenä on vuorossa ystävänpäivänä 14.2. miesten kyläilta. Tällä kertaa järjestämisesta vastaavat hallituksen naiset - mutta ei pidä pelästyä, ilta sujunee vanhalla hyväksi todetulla kaavalla: saunomista, syömistä ja seurustelua. Ehkä yllätyksiä on kuitenkin luvassa?

Kalevalan päivänä 28.2. kyläillan teemana on päivän mukaisesti kulttuuri. Saamme vieraaksi ohjaaja Sarika Lipastin. Tule rohkeasti mukaan pohtimaan, miten kyläyhdistys harrastaisi kultturia!

Talviuinti jatkuu lauantaisin. Nythän Naarjärvessä on jo kunnon avantokin! Ja jos jää kestää, järvellä pilkitään taas lauantaina 22.3. (kyläkirjeessä on mainittu väärä päivämäärä).

Jäsenmaksun aika on nyt alkuvuodesta. Jäsenmaksu on 10 euroa ja maksuaikaa on helmikuun loppuun. Kyläkirjeestä saat tarkemmat tiedot.

Uusi eli vanha uudestaan valittu hallitus toivottaa hyvää kevättä ja tervetuloa Lainerantaan!

Liitteet